Nya funboplantskola plantskola - skapa din drömträdgård med vårt stora utbud av växter Uppsala

Om växter
- skapa din drömträdgård med vårt stora utbud av växter Uppsala

Här kan du läsa mer om växter som både finns på stående i vårt sortiment och andra växter som är mer återkommande beroende på säsong och våra leverantörer. Vi strävar efter att ha ett levande och föränderligt sortiment och har ofta nya spännande växter till försäljning.

Kom förbi oss och ta en titt i vår vackra trädgård, låt dig inspireras och hitta rätt växter och tillbehör för din trädgård! Har du frågor så kontakta oss gärna så återkopplar vi till dig så snart vi har möjlighet. 

Köp vackra Perenner på Nya funboplantskola plantskola - din handelsträdgård i Uppsala

Perenner

Perenner överlever år efter år när de sköts rätt och trivs. För en levande och ständigt blommande trädgård så se till att välja växter med olika blomningstider, utseende och färger. Hos oss hittar du vackra och sprudlande perenner av alla dess sorter som kan lyfta din trädgård!

Rosor på Nya funboplantskola plantskola

Rosor

Vackra rosor är ett måste i varje trädgård! Vi har ett levande sortiment av rosor och har både klassiska varianter och spännande nyheter. Kom till vår plantskola om du vill se vårt sortiment eller fråga våra kunniga personal om råd. 

Köp Buskar/Häck på Nya funboplantskola plantskola - din handelsträdgård i Uppsala

Buskar/Häck

Buskar och häckar är inte enbart vackra för ögat, de kan även skydda för insyn eller avgränsa din tomtgräns. Vi vet vilka buskar och häckar som skulle göra sig bra i din trädgård – förbi vår plantskola för att inspireras eller läs mer nedan! 

Få inspiration och köp träd till din trädgård - på Nya funboplantskola plantskola i Uppsala

Träd

I vår trädsektion finns det mesta – från vackra träd till din trädgård till bonsaiträd! Vill du ha ett fruktträd till din trädgård är du även välkommen till vår fruktträds-sektion på plantskolan där du hittar både storsäljare och mer ovanliga varianter av fruktträd.

Kläng hos Nya funboplantskola plantskola

Kläng

Klängväxter kan både fungera som vackra insynsskydd eller hjälpa dig dölja en tråkig vägg, det finns också klängväxter som gör sig bra i krukor. Läs mer om vilka klängväxter som trivs i vårt svenska klimat här. 

Vintergrönt hos Nya funboplantskola plantskola

Vintergrönt

Få en grön trädgård även på vintern med till exempel barrväxter eller Rhododendron. Rådfråga gärna vår personal om du vill veta mer om vilka trädgårdsväxter som klarar det svenska klimatet!